BEJELENTKEZÉS
SZERETNÉL A MOZGALOM TAGJA LENNI? REGISZTRÁLJ MOST!
NO WAREZ: EGY MOZGALOM, EGY KÜLDETÉS  |  LÉGY RÉSZESE TE IS  |  MUTASD MEG A GYŰJTEMÉNYED  |  ŐK MÁR CSATLAKOZTAK

10 érv a warez ellen

1. Nem mindenki csinálja

Magyarországon a legnagyobb címekből nem egyszer több ezer darab is elfogy. A játékvásárlás nem egy szűk kör kiváltsága, hanem reális alternatíva minden játékos előtt. Válaszd te is a tiszta játékot.

2. Több vásárló: alacsonyabb árak

Az évek során igen jelentős árcsökkenés volt megfigyelhető a játékok piacán. Ez többek között a növekvő eladásoknak is köszönhető. Segíts te is, hogy a folyamat ne álljon meg. Mert nem csak külföldön lehetnek olcsók a játékok.

3. Legyen tényleg tiéd a játék

A boltban vásárolt játékokat ízléses dobozban, és mutatós lemezen, kézikönyvvel kapod. Legyen igazi gyűjteményed, egy halom írott korong helyett. Legyen tiéd a játék!

4. Így lesz folytatása kedvencednek

Valószínűleg a fejlesztők is olvassák a rajongói oldalakat. A folytatásról mégis az eladási adatok döntenek. Hiába népszerű egy cím, ha a bevételek még az előállítási költségeket sem fedezik. Rajtad múlik, hogy lesz e folytatás.

5. Felkerülünk a térképre

Kevés cég szánja rá magát, hogy termékét különböző rendezvényekkel és akciókkal reklámozza, ha ez csak az illegális letöltések számát növeli. Segíts, hogy felkerüljünk a térképre. Mutassuk meg, hogy a hazai játékosok igen is figyelmet érdemelnek.

6. Megnyíló lehetőségek

Az eredeti játékok számtalan olyan lehetőséget kínálnak, amiket nem lehet netről letölteni. A gyűjtői kiadások értékes relikviákat rejtenek, míg az alapkiadások is egyre több, a dobozban található kis ajándékkal lepik meg vásárlóikat. Te se maradj ki!

7. Nincs több kellemetlenség

A warezt helyenként már komolyan szankcionálják, mint például Xbox 360 esetén a bannolással. Emellett az illegálisan letöltött verziók gyakran hibásak, vagy épp egy rejtett másolásvédelem keseríti meg a játékos életét. Neked nincs szükséged erre. Tapasztald meg a gondtalan játék élményét!

8. Egy fecske is csinál nyarat

Ne hidd, hogy ha „csak te” vásárolsz játékot az nem ér semmit. Minden egyes eladás fontos a hazai játékvilág fejlődése érdekében. Emellett így példát is mutatsz a barátaidnak, környezetednek.

9. Nem lehetetlen

Nem elég a pénzed legit játékot venni? Dehogynem. Évi pár tízezer forintból az összes címet kipróbálhatod. Cseréld el játékaidat barátaiddal, vagy a számtalan online közösség egyikén. Figyeld az akciókat hírleveleinkben és vásárolj potom áron. Rajtad múlik, csak akarni kell…  

10. Becsületbeli ügy

A játékok vásárlásával kimutatod tiszteleted kedvenc címed fejlesztői és azok munkája iránt. Bizonyítsd be, hogy fontosak neked, és hogy megéri dolgozniuk érted. Csatlakozz hozzánk Te is, mert ez egy becsületbeli ügy.