BEJELENTKEZÉS
SZERETNÉL A MOZGALOM TAGJA LENNI? REGISZTRÁLJ MOST!
NO WAREZ: EGY MOZGALOM, EGY KÜLDETÉS  |  LÉGY RÉSZESE TE IS  |  MUTASD MEG A GYŰJTEMÉNYED  |  ŐK MÁR CSATLAKOZTAK

Technikai-, általános jogi információk

Technikai információk

Weboldalunkat a Google Chrome, Mozilla Firefox és Microsoft Internet Explorer 9+ verziókhoz optimalizáltuk.

Internet oldalaink 1280x800 pixeles, vagy annál magasabb képernyőfelbontáshoz vannak kialakítva.
 
Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudd használni, kérjük, ügyelj rá, hogy böngésződben a cookie-k használata, valamint a JavaScript-futtatás engedélyezve legyen.
 
Weboldalunk az AMGC Entertainment - Domain Hosting divízió (webhosting - domain regisztráció, web tárhely) szerverén van elhelyezve.
 
Általános jogi információk
 
A weblapunkon szereplő szövegek, képek és videóanyagok, valamint ezek elrendezése a szerzői jogvédelem és más jogszabályok védelme alatt állnak. Ezen weboldalak bárminemű másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett.
 
Honlapunk kép- és szöveganyagát a tartalmat fejlesztő szakemberek a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze, ennek ellenére az AMGC nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát, ezért ezúton is kizárunk minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek.
 
Személyes adataid, amelyekre a www.nowarez.hu honlapon tett látogatásodkor szert teszünk, bizalmasan és csak a törvényi szabályok szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. Cégünk a személyes adataid a felhatalmazásod nélkül harmadik személynek nem adja át.
Az AMGC biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az  általunk kezelt adataid manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek és illetéktelen közzététel ellen védjük.