BEJELENTKEZÉS
SZERETNÉL A MOZGALOM TAGJA LENNI? REGISZTRÁLJ MOST!
NO WAREZ: EGY MOZGALOM, EGY KÜLDETÉS  |  LÉGY RÉSZESE TE IS  |  MUTASD MEG A GYŰJTEMÉNYED  |  ŐK MÁR CSATLAKOZTAK

NO WAREZ: Egy mozgalom, egy küldetés

NO WAREZ egy olyan alulról építkező mozgalom, amelyet játékosok hívtak életre, akik következetesen kiállnak a jogtiszta játékok használata mellett és elutasítják az illegális letöltéseket. A kezdeményezést, mint alapító Simon Ferenc (becenév: Coyote) indította útjára, portálunkat pedig a szintén alapító Alex Menrich és üzleti támogatói hozták létre.

NO WAREZ mozgalom, első és legfontosabb célja a játékok mögött rejlő értékek tiszteletének meghonosítása hazánkban. A játékok fejlesztése roppant kreatív munka, kiadásuk és terjesztésük pedig számos munkahelyet teremt. A gamerek az eredeti játékok vásárlásával ezt a munkát ismerik el és segítik az alkotókat a további fejlesztésben.

Feladatunknak tartjuk a warezt nem csak mint jelenséget, de mint témát is visszaszorítani. Ezért elvárjuk partnereinktől, hogy oldalaikon ne tűrjék meg sem az ezzel foglalkozó topikokat, sem az ilyen jellegű hozzászólásokat. Végső célunk, hogy a warez ne a játékosok mindennapjainak része legyen, hanem egy nagyon kis körben előforduló és elítélendő jelenség.

A warezt elutasító játékosoknak segítséget is adunk. Partnereinkkel együttműködve rendszeresen nyereményjátékokat, akciókat szervezünk, miközben igyekszünk hazánkban is elérhetővé tenni olyan szolgáltatásokat, mint a játékbérlés vagy épp a használt játékok kereskedelme minél több helyen. Fontos számunkra, hogy segítséget nyújtsunk mindenkinek, aki törekszik a tiszta játékra.

A warez jelenleg általánosan elfogadott, és nem ritkán elismert jelenség. Küldetésünk egyik legfontosabb eleme ezen változtatni. A warez valójában ugyanolyan lopás, mint egy autó eltulajdonítása és amellett, hogy bűncselekmény, az alkotói munka ilyen szintű semmibe vétele erkölcsileg is elítélendő. Szeretnénk, hogy a legit játékosok a jövőben büszkék lehessenek gyűjteményükre, és számos lehetőség nyíljon meg előttük. Végső célunk, hogy a tiszta játék ne csak gesztusokkal kerüljön elismerésre, hanem kiemelkedő erkölcsi megbecsülésben is részesüljön.

Merre tovább?

  NO WAREZ: Egy mozgalom, egy küldetés