BEJELENTKEZÉS
SZERETNÉL A MOZGALOM TAGJA LENNI? REGISZTRÁLJ MOST!
NO WAREZ: EGY MOZGALOM, EGY KÜLDETÉS  |  LÉGY RÉSZESE TE IS  |  MUTASD MEG A GYŰJTEMÉNYED  |  ŐK MÁR CSATLAKOZTAK

Mutasd meg a gyűjteményed

Évekig dolgoztál. Egyenként vadásztad le a legkülönlegesebb kiadványokat.

Nem sajnáltál sem pénzt, sem időt sem energiát gyűjteményed növelésére. Naponta törölgetted őket és a széltől is óvtad. És eddig mit tehettél? Megmutattad a közeli barátaidnak? Írtál róla egy blog posztot? Feltöltötted valamilyen nehezen használható és megbízhatatlan képmegosztó oldalra?

Ennek mostantól VÉGE!

Eljött a Te időd! A gyűjtemények, legyenek kicsik vagy nagyok, álljanak játékokból vagy figurákból, legyen több évtizedesek vagy néhány hónaposak, mind különlegesek. Mert elhivatottság áll mögöttük és az a komoly tisztelet amivel a gyűjtő minden egyes darab beszerzésénél és becsben tartásánál adózik azok megalkotói iránt.

Pont ezért készítettünk elő nektek egy különleges helyet ahol megoszthatod gyűjteményed. Ez NEM egy újabb képmegosztó vagy feltöltő portál. Itt azoknak mutathatod meg gyűjteményed akik a leginkább tudják értékelni azt. És hogy mennyire értékelik? Nos azt szavazatokkal és hozzászólásokkal is kifejezhetik, amit Te is megtehetsz mások különlegességeinél.

A sokévnyi áldozat meghozta gyümölcsét!

Csatlakozz hozzánk, töltsd fel gyűjteményed és ha már feltöltötted, egyetlen kattintással tedd közzé bármilyen közösségi oldalon. Regisztrálj és mutasd meg milyen különleges érzés egy olyan gyűjteményt birtokolni amire soha nem tettél volna szert anélkül, hogy hátat fordítottál volna a jogsértő letöltéseknek.

Merre tovább?

  Mutasd meg a gyűjteményed!